CSU a bifat o victorie și un egal în dubla cu CSM Vaslui

CSU din Suceava a înregistrat o victorie și un egal în cele două meciuri amicale disputate la începutul acestei săptămâni, pe teren propriu, în compania celor de la CSM Vaslui.

Echipa antrenată de Petru Ghervan a câștigat jocul de luni seară, cu scorul de 31-27 (14-12), iar în partida de marți dimineață a remizat în fața grupării vasluiene, scor 32-32 (18-15).

Au fost două jocuri foarte bune, în fața unei adversar clasat înaintea noastră în campionat. Obiectivul era să intrăm în ritmul competiției, să le dăm șansa unor jucători precum Claudiu Lăzurcă să-și caute locul în echipă”, a declarat antrenorul Petru Ghervan, care a precizat că universitarii nu vor mai disputa niciun meci până la reluarea Ligii Naționale.

Aflată pe locul 11 în clasament, CSU din Suceava va disputa primul meci oficial din acest an pe 3 februarie, când va primi vizita Politehnicii Timișoara.

La finalul sezonului ultimele două clasate vor retrograda direct în Divizia A, iar ocupantele locurilor 11 și 12 vor participa la barajul pentru menținerea în prima ligă.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *