CSSM Bacău – CSU Suceava: 20-20

CSU Suceava s-a intors cu un punct nesperat de la Bacau, dupa ce a remizat duminica, in compania gazdelor de la CS Stiinta Municipal, scor 20-20 (9-11), intr-un meci al etapei a IV-a din Seria de Est a Diviziei A la handbal masculin.

Mutat in esalonul secund, traditionalul derby al Moldovei a inceput sub nota echilibrului, tabela din Sala Sporturilor ndicand 3-3 dupa 12 minute in care cei doi portari si-au facut pe deplin datoria. Gazdele au marit apoi ritmul, iar dupa o sarja de patru reusite consecutive s-au desprins la jumatatea primei reprize la 7-3. Formatia condusa de Razvan Bernicu s-a apropiat in minutul 21, la doua goluri, 9-7, ecart ce avea sa se pastreze pana la pauza: 11-9.

Universitarii au inceput ceva mai bine partea secunda, iar pe fondul ratarilor adversarilor, au restabilit egalitatea in minutul 45, la scorul de 15-15, moment in care bacauanii au cerut time-out. La reluarea jocului, cele trei puncte s-au plimbat dintr-un cont in altul. Formatia suceveana a condus in doua randuri pe tabela, la scorurile de 17-18 si 18-19, dar Bursuc a ratat sansa desprinderii pe contraatac, iar gazdele au intrat in ultimul minut in avantaj, 20-19. Cu 15 secunde ramase de joc, oaspetii au plecat repede pe faza a doua, iar Cristi Bursuc a inscris un gol cat un punct pentru CSU. S-a terminat 20-20, un rezultat care-i avantajeaza mai degraba pe cei de la HC Dobrogea Sud.

CSSM Bacău: TamaS (13 interventii), Bobeică – Buinenko (6 goluri), Moisă (4 goluri), Dumitriu (3 goluri), Câmpan (2 goluri), Acatrinei (2), Ciubotariu (1), Gal (1), Juverdianu (1), Rată, Lita si Cotinghiu. Antrenor: Bogdan Voica.

CSU Suceava: C. Tcaciuc (16 interventii), Spiridon (4 interventii) – Burlacu (5 goluri), Baican (4 goluri), R. Bursuc (3), C. Bursuc (3), Preda (2), Costea (1), Velea (1), A. Petrea (1), Aldica, Vele si Olariu. Antrenor: Răzvan Bernicu.

A fost un meci cu o prima repriza dominata de gazde si o a doua in care am gestionat mai bine momentele importante. Daca eram putin mai atenti la finalizare, la situatiile de gol care le-am avut pe contraatac, putea transa meciul in favoarea noastra. E un rezultat echitabil, dar care avantajeaza totusi Constanta”, a declarat antrenorul CSU-ului, Razvan Bernicu.

Vezi interviul acordat de Razvan Bernicu colegilor de la sport.bacaul.ro!

FRH nu s-a sinchisit pana duminica seara sa publice rezultatele inregistrate in etapa a IV-a a Diviziei A. Pe Dedu si compania ii doare-n cot de esalonul doi!

In etapa viitoare, la Suceava poposeste codasa clasamentului Cimentul Bicaz.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

2 Comentarii

  1. N-o sa credeti de ce nu s-au publicat rezultatele ! S-a stricat telefonul lu’ Cerasela, tuta semianalfabeta care face si desface acum la FRH ! Si conform spuselor ei de pe FB, „nu moare nimeni”.

  2. La finalul turului celei mai meritorii persoane din federatie sa i se ia un laptop de Mos Crecioun! Pentru cupa Romaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *