CSŞ3 Suceava a ocupat primul loc la etapa regională de la Bacău

CSS3 Suceava a ocupat primul loc in clasamentul pe echipe la etapa regionala a Campionatului National pentru copii intre 10 si 11 ani, competitie ce a avut loc zilele trecute, la Bacau, in prezenta a 144 de sportivi de la 18 cluburi.

Performera delegatiei sucevene a fost Daria Lucan, care a cucerit nu mai putin de cinci medalii de aur in probele de 50 si 200 de metri liber, 50 de metri spate, 50 de metri fluture si 50 de metri bras. Tot cinci medalii a obtinut si colega sa de club, Delia Ostafi, medaliata cu aur in proba de 50 de metri bras, cu argint la 50 de metri liber si cu bronz la 50 de metri spate, 50 de metri fluture si 200 de metri liber. La randul ei, Ioana Ursu s-a impus in probele de 50 de metri liber, 50 de metri spate si 200 de metri liber, iar cele de 50 de metri bras si 50 de metri fluture a ocupat locul 2. In fine, Oana Sauciuc a obtinut argintul la 50 de metri spate si bronzul la 50 de metri bras.

CSS Suceava a participat la Bacau cu o delegatie de 11 sportivi: Daria Lucan, Maria Verciuc, Sara Munteanu, Mario Diaconescu si Teodor Plamada – 11 ani, Paul Panait, Ioana Ursu, Delia Ostafi, Oana Sauciuc, Petriana Popovici si Mara Teodorovici – 10 ani. Antrenori: Cezar Moscaliuc si Andrei Pinticariu.

Copiii s-au comportat extraordinar si au reusit sa aduca pentru CSS3 Suceava titlul de cea mai buna echipa. Nu am crezut ca voi vedea un podium doar cu sportivi de la CSS Suceava, dar am vazut de doua ori acest lucru si de multe ori cate doi sportivi suceveni pe acelasi podium de premiere. Mai mult, in proba de 50 de metri bras, fetele noastre au ocupat primele patru pozitii”, a declarat antrenorul Cezar Moscaliuc.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSŞ3 Suceava a ocupat primul loc la etapa regională de la Bacău"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*