CSȘ3 Suceava a luat 4 medalii la Naționale

Diana Lissov - locul 1

Înotătorii de la Clubul Sportiv Școlar Nr. 3 Suceava s-au întors cu patru medalii de la Campionatul Național de seniori, tineret și juniori. Competiția s-a desfășurat în perioada 23-27 martie la Bacău.

La Bazinul Olimpic din Bacău au fost prezenți 337 de sportivi, 201 băieti și 136 de fete, de la 55 de cluburi din țară. Clubul Sportiv Școlar Nr. 3 din Suceava a fost reprezentat de șase sportivi. Este vorba despre Teodor Marchitan, Claudiu Timofte, Mircea Nistor, Călin Stafie, Antonia Nițu și Diana Lissov.

Performera delegației sucevene a fost Diana Lissov, care a ajuns prima în proba de 50 de metri Bras la categoria tineret. Suceveanca a câștigat și două medalii de bronz, la 50 Bras senioare și 200 Mixt tineret.

Un rezultat bun a reușit și Antonia Nitu, care s-a clasat pe poziția a 3-a în proba de 200 de metri Spate la categoria junioare.

Antonia Nițu - locul 3

Antonia Nițu – locul 3

Chiar dacă au concurat în compania unor băieți mai mari ca vârstă, înotătorii suceveni s-au apropiat de podium la categoria tineret. Claudiu Timofte a ocupat locul 4 la 800 de metri Liber, iar Teodor Marchitan a reușit aceeași performanță în probele de 100 de metri Bras și 50 de metri Bras.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSȘ3 Suceava a luat 4 medalii la Naționale"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*