CSS Târgovişte – Armonia: 6-2

Armonia Falticeni a suferit a treia infrangere consecutiva in Liga I de fotbal feminin, dupa ce a pierdut duminica, cu scorul de 2-6 (0-4), pe terenul celor de la CSS Targoviste, intr-un meci contand pentru etapa a IV-a din sezonul regulat al seriei de est. Trupa antrenata de Marcel Irimie a marcat ambele goluri dupa pauza, prin Buturas si Olariu.

Armonia Falticeni a inceput jocul in urmatoarea formula de joc: Balaneasa – Loghin, Drobota, Buturas, Vasiliu, Litra, Olariu, Vieru, Cojocariu, Padurean, Mitrut. Antrenor: Marcel Irimie. Au mai intrat: Zugun, Craciun, Dumitru, Onofrei si Tibichi.

Rezultatele etapei a IV-a:
CSS Târgoviste – Armonia Falticeni 6-2
Selena Constanta – Otelul Galati 0-6
Navobi Iasi – Viitorul Buzau 8-1
CSM Pascani a stat in aceasta runda.

In urma acestui esec, Armonia Falticeni a ramas pe penultimul loc in clasamentul seriei de est, la sase puncte de ultimul loc calificabil in play-off. In urmatorul meci oficial, fetele pregatite de Marcel Irimie vor primi pe teren propriu, pe 26 octombrie, vizita celor de la Selena Constanta. Pana atunci, clubul Armonia Falticeni va gazdui la sfarsitul acestei saptamani, primul turneu zonal destinat junioarelor. Competitia va avea loc pe stadionul Tineretului din Falticeni si va reuni la start patru echipe: Navobi Iasi, CSM Pascani, LPS Vaslui si, bineinteles, CS Armonia.

Clasament: 1. Otelul 12p, 2. Navobi 9p, 3. Selena 6p… 6. Armonia Falticeni 0p

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSS Târgovişte – Armonia: 6-2"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*