CSŞ Suceava, locul 2 la etapa regională

Inotatorii de la CSS-LPS Suceava au obtinut un numar de 17 medalii la etapa regionala a Campionatului National pentru copii de 10-11 ani, competitie care a adunat in weekendul trecut, la Bacau, 170 de participanti de la 23 de cluburi.

Performera delegatiei sucevene a fost Ioana Ursu, sportiva pregatita de Cezar Moscaliuc, reusind sa castige cinci medalii de aur in probele de 50 si 200 de metri liber, 50 de metri spate, 200 de metri mixt si 50 de metri fluture, dar si un bronz la 50 bras. Delia Ostafi s-a impus in proba de 50 de metri bras si a cucerit alte cinci medalii de bronz la 50 si 200 de metri liber, 50 de metri spate, 200 de metri mixt si 50 de metri fluture. O alta suceveanca, Paula Boleacu a castigat argintul la 50 de metri liber si bronzul in probele de 200 metri liber, 50 de metri fluture, 50 de metri spate si 50 de metri bras. Stefan Trocin a prins la randul lui podiumul de premiere in proba de 50 de metri bras, unde a obtinut medalia de bronz.  Din delegatia suceveana prezenta la Bacau au mai facut parte Cezar Neagu, Oana Sauciuc, Petriana Popovici, Ingrid Sofronea, Mara Teodorovici, Antonia Datolla si Paul Panait. Gratie rezultatelor obtinute, CSS-LPS Suceava a ocupat in final locul 2 in clasamentul pe echipe.

Sunt foarte incantat de rezultatele obtinute, majoritatea sportivilor reusind sa-si doboare recordurile personale. Vreau sa-i felicit, mai ales ca toti s-au calificat la Campionatele Nationale ce vor avea loc in luna iunie la Brasov. As vrea sa multumesc conducerii Scolii Gimnaziale Nr. 3 si domnului Sorin Rata pentru conditiile de pregatire pe care ni le ofera si pentru faptul ca au fost alaturi de noi”, a declarat Cezar Moscaliuc.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *