CSȘ “Nicu Gane” Fălticeni începe noul sezon în Copou

CSŞ “Nicu Gane” Fălticeni debutează la sfârșitul acestei săptămâni în noul sezon al Ligii a II-a la fotbal feminin, trupa antrenată de Marcel Irimie și Adrian Dănilă urmând să evolueze în runda inaugurală pe terenul celor de la Navobi Iași, într-un meci programat duminică, începând cu ora 11.00, pe terenul sintetic al complexului “Emil Alexandrescu” din Copou.

Gruparea fălticeneană, care va disputa meciurile considerate pe teren propriu pe stadionul din comuna Preutești, va miza în noua ediție de campionat pe un lot de 23 de jucătoare: Miruna Ciobanu, Monica Nechita, Dana Cuciureanu – portari, Bianca Parasca, Andreea Buburuzan, Mihaela Holtzauser, Anda Bejenaru, Andreea Lazăr, Ioana Mnesciuc, Iulia Daria, Daria Maftei, Cătălina Vițelariu – fundași, Cătălina Maxinese, petruța Aioanei, Iulia Săuța, Mădălina Drîmbă, Sînziana Gîscă, Bianca Loghin, Alesia Leonte – mijlocași, Loredana Casian, Doina Viziteu, Denisa Boliacu și Elena Sîrghie – atacanți.

În urma discuțiilor purtate cu echipele și a faptului că o parte dintre acestea nu se pot alinia la start din cauza problemelor cauzate de pandemie la nivel național, s-a ajuns la o soluție de compromis pentru a da startul competiției pentru cluburile care și-au manifestat intenția de a începe, urmând ca celelalte să se alăture în luna martie.

Astfel, cele 17 echipe participante vor fi împărțite în trei grupe. Cele 10 echipe care se vor vor începe în luna noiembrie vor fi împărțite în două grupe, conform criteriilor geografice:

Grupa 1: Navobi Iași, CN “Nicu Gane” Fălticeni, ACS Vulpițele Galbene Roman, Vasas Femina Odorheiu Secuiesc II și CSŞ Târgoviște.

Grupa 2: Atletic Drobeta Turnu Severin, ACS Ladies Târgu Mureș, Olimpic Star Cluj, Universitatea Olimpia Cluj II și FK Miercurea Ciuc.

Meciurile se vor disputa în sistem tur-retur-tur, rezultând astfel un total de 12 meciuri pentru fiecare echipă.

Cele șapte echipe care au prezentat motivele pentru care nu pot începe competiția în aceste momente, vor fi repartizate într-o singură grupă, urmând a disputa meciuri începând cu luna martie.

Grupa 3: Poli Timișoara, Dream Team București, United Bihor, Măgura Bacău, Atletic Onix Râmnicu Sărat, Luceafărul Filiași și CSM Târgu Mureș.

În această grupă, meciurile se vor disputa în sistem tur-retur, rezultând un total de 12 meciuri pentru fiecare echipă.

La finalul sezonului regular, se va organiza un play-off în patru echipe, în care se vor califica câștigătoarele celor trei grupe plus locul 2 din Grupa 3.

Ordinea jocurilor se va stabili prin tragere la sorți, primele două clasate urmând să promoveze în Liga I la fotbal feminin.

În ediția 2020/2021 a Ligii a II-a nu va retrograda nicio echipă care va participa în competiție. Echipele care nu vor disputa însă niciun meci în acest sezon, vor retrograda direct în Liga a III-a.

Foto: Codrin Anton

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSȘ “Nicu Gane” Fălticeni începe noul sezon în Copou"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*