CSŞ „Nicu Gane”, campioană naţională

CSS “Nicu Gane” Falticeni a reusit sa obtina pentru a treia oara in ultimii patru ani titlul de campioana nationala la minivolei masculin. Echipa antrenata de Ionel Ciocan a cucerit medaliile de aur in sala din Blaj, dupa ce s-a impus duminica in finala campionatului, cu scorul de 3-1, in fata celor de la CTF Mihai I Bucuresti. Podiumul a fost completat de CSS Buzau, care a castigat finala mica in fata celor de la CSS Blaj. CSS “Nicu Gane” a castigat grupa din care a facut parte cu maximum de puncte dupa 3-1 cu CSS Blaj, 3-1 cu CSS “Dinicu Golescu” Campulung Muscel si 3-1 cu ACS Titanii Bucuresti. In semifinale, voleibalistii suceveni au trecut cu scorul 3-1 de CSS Buzau.

Copiii sunt fericiti pentru acest succes fantastic pe care îl meritau pe deplin. Au muncit din luna august pâna acum, iar la Blaj s-au autodepasit. Dupa un an, readucem cupa, medaliile si tricourile de campioni nationali la Falticeni. Le multumim si parintilor pentru sustinerea din aceste zile si pentru efortul din cursul lunilor de antrenament si competitii”, a declarat, pentru Cronica de Falticeni, antrenorul echipei de minivolei de CSS “Nicu Gane”, Ionel Ciocan.

CSS “Nicu Gane” Falticeni a mizat la turneul final de minivolei pe urmatorul lot de jucatori: Mihnea Ciocan, Robert Marian, Pavel Cotovanu, Toader Macavei, Sabin Hortopeanu, David Zarojanu, Gabriel Romanica, Vlad Lungu, Ciprian Solcan, Eduard Toader, Razvan Mogage si Sabin Calugarita.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSŞ „Nicu Gane”, campioană naţională"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*