CSȘ “Nicu Gane” are punctaj maxim după două etape

CSS “Nicu Gane” Fălticeni are punctaj maxim după primele două etape din cadrul Ligii a II-a la fotbal feminin.

Trupa antrenată de Marcel Irimie și Adrian Dănilă și-a trecut în cont o nouă victorie, după ce s-a impus ieri, pe stadionul din Preutești, în fața celor de la Vasas II Femina Odorheiu Secuiesc, cu scorul de 2-0.

Gruparea fălticeneană și-a asigurat cele trei puncte încă din prima repriză, prin golurile marcate de Denisa Pînzariu și Cătălina Maxinese.

CSS “Nicu Gane” a început meciul de ieri în următoarea formulă: Miruna Ciobanu – Bianca Parasca, Mihaela Holtzhauser, Dorina Viziteu, Andreea Lazăr, Andreea Buburuzan, Cătălina Maxinese, Denisa Pînzariu, Alesia Leonte, Loredana Casian și Mădălina Drîmbă. Au mai intrat: Anda Bejenariu, Monica Nechita, Bianca Loghin, Daria Iurenciuc și Denisa Boliacu.

În celălalt meci disputat ieri, în cadrul etapei a doua din Grupa I a Ligii a II-a la fotbal feminin, CSS Târgoviște a surclasat pe teren propriu, formația Navobi Iași, cu scorul de 10-1.

În următoarea rundă, ultima în care este programată în acest an, CSS “Nicu Gane” Fălticeni va întâlni duminică, în deplasare, Vulpițele Galbene Roman.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close