CSȘ “Nicu Gane” a debutat cu o victorie în noul sezon

CSS “Nicu Gane” Falticeni a debutat cu o victorie in noul sezon al Ligii a II-a la fotbal feminin, dupa ce s-a impus duminica, in deplasare, in fata celor de la Navobi Iasi, cu scorul de 4-1. Condusa la pauza pe terenul sintetic al complexului Tineretului, trupa pregatita de Marcel Irimie si Adrian Danila a intors scorul in repriza secunda, gratie unui hattrick semnat de Loredana Casian si a golului Catalinei Maxinesei.

Gruparea falticeneana a inceput meciul de duminica in urmatoarea formula de joc: Monica Nechita – Bianca Parasca, Mihaela Holtzhauser, Dorina Viziteu, Andreea Lazar, Andreea Buburuzan, Denisa Boliacu, Loredana Casian, Madalina Drimba, Alesia Leonte si Catalina Maxinesei. Pe parcurs au mai intrat: Miruna Ciobanu, Anda Bejenariu, Catalina Rosu, Denisa Pinzariu si Daria Iurenciuc.

Rezultatul este doar o consecinta a muncii noastre din ultimii ani, insa in contextul actual, cu aceasta pandemie, consider ca ambele echipe sunt castigatoare”, a precizat Marcel Irimie.

In celalalt meci disputat duminica, in prima etapa din Grupa I a Ligii a II-a la fotbal feminin, Vulpitele Galbene Roman au castigat la Odorhei, in fata gazdelor de la Vasas Femina II, cu scorul de 3-0.

In runda urmatoare de campionat, CSS “Nicu Gane” va infrunta miercuri, cu incepere de la ora 11.00, pe stadionul din comuna Preutesti, formatia secunda a celor de la Vasas Femina Odorheiu Secuiesc.

Foto: Codrin Anton – FotoSportRO

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSȘ “Nicu Gane” a debutat cu o victorie în noul sezon"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*