CSŞ Gura Humorului, campioană naţională

CSS Gura Humorului a devenit campioana nationala under 15 la rugby in X, dupa ce a ocupat primul loc la turneul final organizat duminica trecuta pe stadionul “Arcul de Triumf” din Bucuresti. Echipa antrenata de Andrei Varvaroi a cucerit medaliile de aur dupa primele doua meciuri, in care a obtinut doua victorii: 10-7 cu CSS Barlad, 10-5 cu gazdele de la CSS Soimii-Triumf Bucuresti.  In ultimul meci al turneului, unul de palmares, CSS2 Gura Humorului a cedat in fata celor de la CSS2 Baia Mare, cu scorul de 5-7, jocul fiind intrerupt dupa accidentarea grava a unuia dintre rugbistii suceveni.

E primul meu titlu national ca antrenor si sunt foarte mandru de reusita baietilor. Ii felicit pentru ca au aratat devotament si determinare si au tratat fiecare meci ca pe o finala. Au un viitor foarte frumos in fata si sper ca multi dintre ei vor ajunge la loturile nationale si mai tarziu in echipa nationala de seniori. Vreau sa multumesc domnilor Vasile Conache, de la CSM Suceava, si Catalin Ioan, de la Colegiul National <<Mihai Eminescu>> din Iasi care ne-au sprijinit in acest proiect, care, iata ca a inceput sa dea roade”, a declarat antrenorul Andrei Varvaroi.

CSS Gura Humorului a mizat la turneul final al Campionatului National pe urmatorii jucatori: Alexandru Matei, Alin Conache, Vladut Sidau, Mihnea Barau, Alexandru Buhaiescu, Madalin Birsan, Sebastian Vasilovici, Ilie Catuna, Alexandru Bandol, Laurentiu Pojor, Vlad Turcanu, Ciprian Nichitean, Leonard Gavriliu, Andrei Cojocariu si Alexandru Limbosu. Acestia au fost ajutati in campionat de colegii lor Floristean, Olari, Daraban, Bivol, Paraschiv, Semirea, Cioltan si Cuciureanu ultimii doi fiind in recuperare dupa accidentari.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSŞ Gura Humorului, campioană naţională"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*