CSȘ Gura Humorului a devenit campioană națională cu echipa de juniori sub 16 ani

CSS Gura Humorului a devenit campioana nationala la rugby cu echipa de juniori sub 16 ani. Formatia pregatita de Andrei Varvaroi si-a asigurat medaliile de aur, dupa ce s-a impus duminica, pe stadionului “Tineretului”, in finala campionatului, in fata celor de la CSS Barlad, cu scorul de 32-19 (7-0).

In finala, punctele echipei sucevene au fost marcate de Mihnea Barau (doua eseuri), Alin Conache (un eseu, o transformare si o lovitura de pedeapsa), Ciprian Nichitean (un eseu si o transformare) si Robert Cioltan (un eseu).

CSS Gura Humorului (primul XV): Vladut Surcan, Sebastian Vasilovici, Razvan Bârsan, Alexandru Buhaescu, Andrei Floristean, Alex Limbosu, Adrian Cojocariu, Leonard Gavriliu, Laurentiu Pojar, Alin Conache, Claudiu Cuciureanu, Ciprian Nichitean, Robert Cioltan, Mihnea Barau si Alexandru Bandol. Pe parcursau mai intrat: Robert Florea, Petru Prislopan, Dumitru Gramada, Robert Simirea, Stefan Ajitaritei, Mihai Daraban, Gabriel Bivol si Ioan Antonesei. Vlad Fidau si Ilie Catuna nu au jucat din cauza accidentarilor.

Avem o generatie foarte talentata, care a confirmat titlul national castigat anul trecut la rugby in X. Muncim de cinci-sase ani, cu unii jucatori chiar de sapte ani, iar ideea este sa-i aducem pe toti la un nivel in care sa pratice un rugby modern, eficient si spectaculos pentru public”, a precizat antrenorul Andrei Varvaroi, care a tinut sa multumeasca Primariei Gura Humorului, Fundatiei “Te aud Romania” si partenerilor DHL Romania si BCR pentru sprijinul oferit sportivilor de la CSS Gura Humorului.

Cei de la Gura Humorului au primit trofeul si medaliile de campioni din partea directorului de dezvoltare al Federatiei Romane de Rugby, Ciprian Popa.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSȘ Gura Humorului a devenit campioană națională cu echipa de juniori sub 16 ani"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*