CSS 3, pe podium la Resita

CSS 3 Suceava s-a intors cu nu mai putin de 27 de medalii de la Campionatul National Scolar de inot, competitie gazduita la finele saptamanii trecute de bazinul din Resita. Performera lotului antrenat de Cezar Moscaliuc a fost sportiva Antonia Nitu, care a cucerit opt medalii, cinci de aur si trei de argint. Performante remarcabile au avut si Diana Lissov (un aur si un argint), Teodor Marchitan (trei medalii de argint si doua de bronz), Andreea Druta si Paul Rebenciuc (cate doua medalii de argint si una de bronz) si Alexandra Ilies (doua medalii de bronz).

Inotatorii suceveni s-au evidentiat si in probele pe echipe, acolo unde stafeta feminina, formata din Diana Lissov, Alexandra Ilies, Andreea Druta si Ruxandra Savina, precum si cea masculina, alcatuita din Teodor Marchitan, Mircea Nistor, Claudiu Timofte si Ionut Onesim, a obtinut fiecare o medalie de argint si una de bronz. In urma acestor rezultate, CSS 3 Suceava a ocupat locul 3 in clasamentul general, dovedindu-se astfel una dintre cele mai bune scoli de inot din tara.

Rezultatele au fost excelente raportandu-ne la perioada in care ne aflam. Foarte multi dintre componentii lotului de la CSS3  Suceava si-au realizat cele mai bune performante la aceasta competitie”, a spus antrenorul Cezar Moscaliuc.

CSS 3 Suceava a fost reprezentat la Campionatul National Scolar de 19 sportivi: Cosmina Ungureanu, Diana Lissov, Alexandra Ilies, Andreea Druta, Ruxandra Savina, Antonia Nitu, Miruna Biholaru, Maria Mitulschi, Teodor Marchitan, Mircea Nistor, Claudiu Timofte, Ionut Onesim, Stefan Catargiu, Alexandru Bodnar, Calin Stafie, Paul Rebenciuc, Alexandru Mateiciuc, Stefan Biholaru si Alexandru Pomohaci.

COMENTARII:

1 Comentariu la "CSS 3, pe podium la Resita"

  1. Raluca Anitei | 17 mai 2013 at 10:01 | Răspunde

    Felicitari! E firesc sa aiba domnul antrenor rezultate remarcabile pe partea de inot, atata vreme cat isi dedica tot timpul sau acestei activitati, uitand de serviciul permanent si obligatoriu pe care (inca) il (mai) are!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*