CSM-ul mai stă o săptămână

Echipa locală de volei va sta în următoarea etapă din Divizia A2 Est, programată la sfârşitul acestei săptămâni. Sucevenii ar fi trebuit să primească vizita Agronomiei Bucureşti, însă oaspeţii nu au avut bani pentru această deplasare.

CSM Suceava şi Agronomia Bucureşti ar trebui să se întâlnească vineri de la ora 17:00 şi sâmbătă de la ora 11:00 la sala Unirea. Oficialii echipei sucevene au fost înştiinţaţi însă, că jocurile nu vor avea loc, întrucât oaspeţii nu îşi permit o deplasare până la Suceava.

“Din cauza conditiilor financiare ale oaspetilor, cele doua meciuri nu se vor juca. In acest moment se stabileste daca aceste partide vor fi reprogramate sau Agronomia va fi exclusa din campionat”, a declarat antrenorul Victor Pancu.

Antrenorul Victor Pancu a precizat că această pauza nu convine deloc echipei sale:“Nu ne avantajeaza deloc. Noi ne-am pregatit pentru cele doua jocuri, iar acum vom scadea din punt de vedere psihic. In astfel de situatii nu iti mai vine sa faci nimic”.

În aceste condiţii, echipa locala de volei va debuta în meciurile oficiale noul an, la sfârşitul săptămânii viitoare. Sâmbătă, pe 23 ianuarie CSM Suceava întalneşte AS Niro Guard Bucureşti, iar duminică are programată restanţa cu Deltacons Tulcea.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM-ul mai stă o săptămână"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*