CSMU, primul meci la Unirea

Csmu Suceava primeste maine, cu incepere de la orele 11.00, in sala Unirea, vizita formatiei Css 3 Steaua Bucuresti, intr-un meci contand pentru etapa a doua din cadrul seriei est a Diviziei A2 la volei masculin.

Aflata la primul meci in fata propriilor suporteri in noul sezon competitional, trupa pregatita de Victor Pancu pare sa aiba o misiune usoara in incercarea de a-si adauga alte trei puncte in clasament, in conditiile in care stelistii vor poposi la Suceava cu o echipa extrem de tanara si lipsita de experienta, care a capotat inca din prima etapa, cand a pierdut, cu scorul de 0-3, in fata celor de la Stiinta Bacau.

Este primul meci acasa din acest sezon si-l vom trata cu toata seriozitatea, chiar daca ne asteptam la o replica modesta din partea oaspetilor, avand in vedere lipsa lor de experienta competitionala. Vom trece de la un meci cu miza, cum a fost cel de la Buzau, la unul de antrenament, dar nu ne dorim decat sa ne facem jocul nostru si sa castigam”, a spus tehnicianul sucevean Victor Pancu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSMU, primul meci la Unirea"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*