CSM, ultimul pas spre baraj

Csm Suceava primeste maine dimineata, cu incepere de la orele 11.00, in sala complexului sportiv Unirea, vizita formatiei Stiinta Bacau, in derbyul etapei a 10-a din cadrul seriei de est a Diviziei A2 la volei masculin.

Aflata in postura de lidera in clasamentul seriei, cu maximum de puncte acumulate de la startul sezonului, trupa pregatita de Victor Pancu vrea sa-si asigure si din punct de vedere matematic calificarea in play-off-ul de promovare pe prima scena a voleiului romanesc printr-o victorie in confruntarea cu Stiinta Bacau.

Cred ca vom avea parte de un meci disputat, pentru ca bacauanii vin cu ambitia de a-si lua revansa dupa infrangerea pe care le-am pricinuit-o in jocul tur. O victorie a noastra ne-ar oferi insa siguranta totala ca suntem calificati in play-off, iar acest lucru ne motiveaza si mai tare sa castigam acest joc”, a declarat antrenorul Victor Pancu, care a precizat ca “alb-albastrii” au sustinut miercuri un amical pe terenul prim-divizionarei Vcm Piatra Neamt, tocmai pentru a ramane in priza pentru duelurile oficiale din campionat.

Clasament:
1. Csm Suceava 8 8 0 24-2 24p
2. Rapid Bucuresti 8 6 2 20-7 18p
3. Stiinta Bacau 8 6 2 20-7 18p
4. Videoclip Ploiesti 8 3 5 11-16 10p
5. Dacia Buzau 7 3 4 10-14 8p
6. Cfr Bucuresti 7 1 6 3-18 3p
7. Steaua III Bucuresti 8 0 8 0-24 0p

In celelalte partide ale rundei, Videoclip Ploiesti va primi vizita celor de la Cfr Bucuresti, Dacia Buzau se va deplasa in fieful celor de la Rapid Bucuresti. Steaua III va sta In turul sezonului regulat, Csm Suceava s-a impus pe terenul celor de la Stiinta Bacau, cu scorul de 3-1, intr-un meci disputat la jumatatea lui octombrie.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *