CSM, ultimul loc la Petroşani

Bucovina Suceava nu a reusit sa rupa gura targului la Petrosani, acolo unde, ieri, a avut loc primul turneu din cadrul Diviziei Nationale de rugby in 7. Outsidera a competitiei, echipa antrenata de Constantin Vlad a terminat pe ultimul loc in clasamentul final, dupa ce a pierdut toate cele cinci meciuri disputate: 0-24 cu Stiinta Petrosani, 5-28 cu Csu “Aurel Vlaicu” Arad, 0-47 cu Rc Barlad, 0-68 cu Cso Pantelimon si 0-22 cu Stejarul Buzau, reusind sa marcheze doar un singur eseu, in jocul al doilea.

Urmatoarele doua turnee din Divizia Nationala de rugby in 7 vor avea loc la Barlad (20 octombrie) si Bucuresti (27 octombrie), Suceava urmand sa gazduiasca ultimul turneu al sezonului, pe 3 noiembrie.

Csm Bucovina Suceava isi va relua la sfarsitul acestei saptamani si meciurile din cadrul campionatului de rugby in 15, urmand sa primeasca sambata, pe terenul Unirea, vizita celor de la Stejarul Buzau, intr-un joc contand pentru penultima etapa a sezonului regulat. Dupa disputarea primelor opt runde din actuala stagiune, trupa antrenata de Constatin Vlad ocupa ultimul loc in clasament, cu 0 puncte

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *