CSM Suceava – Tomis II: 3-2

CSM Suceava a bifat a şasea victorie stagională, după ce s-a impus sâmbătă, în sala Unirea, în tie-break, scor 3-2, în faţa celor de la Tomis II Constanţa, într-un meci contând pentru ultima etapă din turul sezonului regulat al Diviziei A2 la volei masculin.

Echipa antrenată de Victor Pancu şi-a adjudecat primul set cu scorul de 25-22, dar s-a relaxat prematur, iar constănţenii au egalat situaţia după ce au câştigat lejer actul secund, cu scorul de 25-14. Gazdele au preluat din nou conducerea la finalul setului trei, încheiat cu scorul de 25-23, dar oaspeţii au revenit şi au trimis meciul în tie-break după ce s-au impus în actul patru cu acelaşi scor de 25-23. În setul decisiv, plusul de experienţă a voleibaliştilor suceveni şi-a spus cuvântul. Sasu şi compania si-au adjudecat în final tie-break-ul cu scorul de 15-10 şi au bifat astfel alte două puncte în clasamentului seriei de est.

În ultimul joc programat în acest an, CSM Suceava va primi sâmbătă, de la ora 11.00, în sala Unirea, vizita celor de la Ştiinţa Bacău.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM Suceava – Tomis II: 3-2"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*