CSM Suceava – Știința Bacău, sâmbătă, ora 11.00

CSM Suceava infrunta sambata, de la ora 11.00, in sala Unirea, formatia Stiinta Bacau, in primul meci din play-off-ul seriei de est a Diviziei A2 la volei masculin. Trupa lui Tudor Orasanu porneste cu prima sansa in fata gruparii bacauane, pe care a invins-o de doua ori si in sezonul regulat.

“Pe hartie, in mod normal, avem prima sansa la calificare in final-four-ul seriei, dar trebuie sa fim atenti pentru ca ne asteapta un meci ceva mai greu. In urma cu aproape o luna, i-am invins pe bacauani, la Suceava, cu 3-0, dar atunci erau cu mintea in alta parte. Ideal ar fi sa ne calificam mai departe dupa primele doua meciuri, sa ne putem concentra apoi pe turneul semifinal de juniori”, a declarat antrenorul echipei locale de volei, Tudor Orasanu.

Tehnicianul sucevean a anuntat ca poate miza pe intreg lotul de jucatori la meciul de maine cu Stiinta Bacau: Marius Gontariu, Alexandru Rata, Vlad Buhu, Stefan Verciuc, Tudor Streanga, Eduard Cazacu, Marius Borta, Alexandru Roman, Gabriel Albu, Lucian Hutuleac si Andrei Sasu.

In celalalt meci din prima faza a play-off-ului, Rapid Bucuresti va primi vizita celor de la CSM Ramnicu Sarat. Stiinta Bucuresti si Gloria Buzau sunt calificate direct in final-four-ul seriei de est.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM Suceava – Știința Bacău, sâmbătă, ora 11.00"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*