CSM Suceava și-au testat forțele cu Ucraina U18

CSM Suceava a făcut la mijlocul acestei săptămâni ultimele repetiții înaintea reluării campionatului Diviziei A la volei masculin.

Astfel, miercuri seară și joi dimineață, echipa antrenată de Tudor Orășanu și Vasile Moșuc și-a testat forțele cu echipa națională U18 a Ucrainei, în două partide amicale disputate în sala Liceului cu Program Sportiv.

Suntem bucuroși că am putut aduce la Suceava echipa under-18 a Ucrainei, o echipă puternică, care participă în SuperLiga din țara vecină. Au fost două jocuri foarte utile, mai ales că la noi banii nu prea există și nu ne-am permis să mergem la turneele din țară la care am fost invitați”, a declarat antrenorul Tudor Orășanu.

Penultima în clasament la jumătatea sezonului regular, CSM Suceava va relua campionatul cu un meci pe terenul Ştiinței Baia Mare, programat sâmbătă, începând cu ora 12.00.

Chiar dacă plecăm cu șansa a doua în meciul de la Baia Mare, mergem acolo să ne luptăm. Băieții s-au pregătit cât se poate de bine în pauza de iarnă, dar problemele financiare îi afectează și pe ei”, a adăugat Tudor Orășanu. 

Foto: Mihai Androhovici

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *