CSM Suceava și-a premiat cei mai buni sportivi

Clubul Sportiv Municipal Suceava și-a premiat cei mai buni sportivi ­a­nului 2019. Oficiată de către directorii Vasile Băițan și Valerică Gherasim, festivitatea de premiere de luni i-a avut în prim plan pe sportivii de la secția de canotaj. În total, sportivii de la CSM Suceava au strâns în 2019 un număr de 150 de medalii, din care 13 la nivel internațional.

Cel mai bun sportiv al clubului din Areni a fost desemnat Alexandru Ciobîcă, care a devenit în acest an campion mondial și european de tineret. Plecat întretimp la Dinamo, Alexandru Ciobîcă a fost secondat în topul întocmit de conducerea CSM Suceava de un alt canotor, Florin Artenie, podiumul fiind completat de atleta Talida Sfârghiu.

Vicecampion european de juniori, puglistul Cristinel Măzăreanu a ocupat locul 4, în vreme ce luptătorul Adrian Agache, multiplu medaliat național, a ocupat locul 5. Pe următoarele poziții s-au clasat în ordine: Mykailo Kostach (tir cu arcul), Andrei Dănilă (tir cu arcul), Marinică Calistru (canotaj), Denisa Alexandriuc (sambo) și Daniel Pavel (tir sportiv), Lucian Preutescu (rugby) și Eduard Cazacu (volei).

CSM Suceava a cucerit în acest an 137 de medalii în competițiile naționale, după cum urmează: canotaj (36), atletism (30), tir sportiv (18), tir cu arcul (17), lupte (14), box (12) și sambo (10). Pe plan internațional, clubul sucevean a obținut 13 medalii prin sportivii de la secțiile de canotaj (6), atletism (6) și box (1).

Sunt foarte mulțumit de sportivii pe care îi antrenez în cadrul secției de canotaj. Sunt câțiva ani la rând de când suntem pe primul loc. 2019 fost un an în care am avut doi campioni mondiali, pe Ciobîcă la tineret și pe Artenie la juniori, ultimul cu șanse de calificare la Olimpiadă. Încercăm să-l susținem”, a declarat antrenorul secției de canotaj, Nicu Despa, care a ținut să mulțumească conducerii clubului CSM Suceava și primarului Ion Lungu pentru sprijinul acordat canotorilor suceveni.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close