CSM Suceava și-a aflat programul din sezonul regular

Federatia Romana de Volei a stabilit programul meciurilor din cadrul sezonului 2019/2020 al Diviziei A2 la volei masculin, acolo unde CSM Suceava va evolua in seria de vest alaturi de formatiile Pro-Volei Arad, Lapi Dej, Volei Club Zalau, Stiinta Bacau si CSU Brasov. In prima runda, programata pe 19 octombrie, trupa antrenata de Tudor Orasanu va evolua in deplasare, la Zalau.

Este pentru prima data cand sunt repartizati in seria de vest, o serie care ne avantajeaza din punct de vedere financiar, pentru ca sunt mai putine echipe si vom avea mai putine deplasari. Bacau a facut achizitii, dar nu stim cum arata cele patru formatii din Ardeal. Stim doar ca la Dej este un Centru de Excelenta, unde se aduna cei mai buni juniori din tara, Aradul are jucatori ce joaca volei pe plaja, in vreme ce Zalaul vine in Divizia A2 cu echipa secunda”, a precizat Tudor Orasanu, inainte de startul noului sezon competitional.

Formatia suceveana a ramas in pauza de vara fara doi jucatori de baza, ambii facand pasul spre prima divizie, Alexandru Rata, la CS Unirea Dej, si Stefan Verciuc, la CS Universitatea Cluj.

Programul echipei sucevene in tur:

Prima etapa (19 octombrie):

Volei Club Zalau – CSM Suceava

Etapa a II-a (26 octombrie):

CSU Brasov – CSM Suceava

Etapa a III-a (2 noiembrie):

CSM Suceava – Stiinta Bacau

Etapa a IV-a (9 noiembrie):

Pro-Volei Arad – CSM Suceava

Etapa a V-a (16 noiembrie):

CSM Suceava – Lapi Dej

Tot in acest an se vor desfasura si primele trei runde din returul sezonului regular.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *