CSM Suceava s-a întors cu două medalii de la naționale

CSM Suceava s-a intors cu doua medalii de la Campionatul National de lupte greco-romane pentru seniori ce s-a desfasurat la finalul saptamanii trecute la Resita.

Adrian Agache (22 de ani) a cucerit al patrulea sau titlu de campion national dupa ce a ocupat primul loc la categoria 77 de kilograme. La aceiasi categorie, colegul sau, Codrut Stefanachi (20 de ani), inscris pe cealalta jumatate de tablou, a obtinut bronzul, dupa ce a ratat la cateva secunde prezenta in marea finala.

Cei doi sportivi sunt pregatiti la CSM Suceava de antrenorii Valerica Gherasim si Daniel Ciubotaru. “Aceste rezultate vin dupa foarte multa munca, dupa mult sacrificiu si din partea antrenorilor, dar si din partea sportivilor care ne dau motive sa fim mândri de evolutiile lor. Am fost aproape de a avea parte de o finala între suceveni, însa nu a fost sa fie asa cum ne-am dorit. Important este ca ne întoarcem acasa cu doua medalii si cu doi sporitivi care promit multe în acest sport”, a precizat, pentru SportSV.ro, Daniel Ciubotaru, care a tinut sa multumeasca pentru sprijin Consiliului Local Suceava, sponsorilor Trutzi si Restaurant Melody, precum si oamenilor de afaceri George Andronic, Valentin Stanut si Dan Buliga.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *