CSM Suceava – Rapid: 3-0

CSM Suceava şi-a trecut în cont a cincea victorie de la startul actualului sezon al Diviziei A2 la volei masculin, după ce s-a impus sâmbătă, în sala Unirea, cu scorul de 3-0, în faţa celor de la Rapid Bucureşti, într-un meci contând pentru prima etapă a returului.

Primul set a stat sub nota echilibrului până la scorul de 15-15, după care trupa antrenată de Victor Pancu a trecut la controlul jocului, a reuşit câteva blocaje bune şi a închis setul la 25-18. În actul secund, giuleştenii au ţinut ritmul până la scorul de 8-7 după care s-au tăiat, gazdele reuşind să-şi adjudece setul cu 25-19, în urma unei serii de servicii reuşite a lui Pietraru. Setul trei a fost şi ultimul, formaţia suceveană tranşând întâlnirea cu 3-0.

CSM Suceava a mizat în partida cu Rapid Bucureşti pe următorii jucători: Sasu, Pietraru, Huţuleac, Ştefură, Gontariu, Andone, Orăşanu, Amariei, Mihuţ, Lupuleasa şi Tănasă.

Sâmbăta viitoare, în ultima etapă programată în acest an în Divizia A2, formaţia suceveană va juca pe terenul celor de la Tomis II Constanţa.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM Suceava – Rapid: 3-0"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*