CSM Suceava pornește cu ultima șansă la turneul final al seriei de est din Divizia A2

Federatia Romana de Volei a decis sa atribuie formatiei VCM Piatra Neamt organizarea turneului play-off din seria de est a Diviziei A2 la volei masculin.

Competitia va avea loc in weekend si va aduna patru echipe Stiinta Bucuresti, Rapid, VCM Piatra Neamt si CSM Suceava, care vse vor infrunta dupa sistemul fiecare cu fiecare, primele doua urmand sa acceada la barajul de promovare.

Trupa condusa de Tudor Orasanu porneste cu prima sansa la turneul de sub Pietricica, tinand cont de rezultatele din sezonul regulat. “Pornim cu ultima sansa la cele doua locuri calificabile, tinand cont ca vom infrunta echipe care s-au intarit cu jucatori care au trecut prim prima divizie, in vreme ce noi promovam juniori crescuti pe plan local. Piatra Neamt si Stiinta Bucuresti sunt favorite sa mearga mai departe. Pentru noi vor fi trei meciuri foarte utile, mai ales pentru jucatorii mai tineri”, a declarat Tudor Orasanu, care va renunta la cariera de jucator la sfasitul acestui sezon.

Sasu si compania vor disputa cele trei meciuri diseara, maine dimineata si duminica dimineata, tintarul urmand sa fie stabilit vineri, prin tragere la sorti.

CSM Suceava s-a calificat in final-four-ul seriei de est, dupa ce a trecut in prima faza, cu scorul de 2-0 la meciuri, de formatia CTF “Mihai I” Bucuresti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM Suceava pornește cu ultima șansă la turneul final al seriei de est din Divizia A2"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*