CSM Suceava, pe primul loc la naționale

Luptatorii suceveni, pregatiti de Valerica Gherasim, Andrei Bolohan si Daniel Ciubotaru, s-au intors cu sase medalii de la Campionatul National individual pentru juniori I, concurs ce a avut loc zilele trecute, la Campulung Muscel.

CSM Suceava a reusit performanta de a ocupa primul loc in clasamentul pe cluburi, dupa ce luptatorii sai au urcat in cinci randuri pe podiumul de premiere prin Adrian Agache – medaliat cu aur la categoria 77 de kilograme, Marius Blindu – medaliat cu argint la 63 de kilograme, Razvan Mihalache – medaliat cu argint la 77 de kilograme, Ion Marian – medaliat cu argint la 97 de kilograme si Tudor Ursache – medaliat cu bronz la 67 de kilograme.

LPS Suceava a punctat prin Teodor Chira, care a iesit campion national de juniori I la categoria 97 de kilograme. Si CSM Bucovina Radauti s-a remarcat prin Ciprian Trufan, medaliat cu argint la categoria 130 de kilograme.

Este un rezultat foarte mare tinand cont ca am depasit cluburi de traditie, cum ar fi Steaua, Dinamo, Farul sau CS Slatina. Faptul ca in doua finale, cele de la 77 si 97 de kilograme, au luptat suceveni, spune multe. Chiar am primit felicitari din partea conducerii Federatiei Romane de Lupte. Ii felicit pe baieti pentru ca, desi au avut meciuri foarte grele, s-au mobilizat exemplar si chiar s-au autodepasit la aceasta competitie”, a declarat antrenorul Valerica Gherasim, care a tinut sa multumeasca Primariei si Consiliului Local, precum si sponsorilor Trutzi, Helios Car, reprezentat de Dorian Lazar, si fostului sportiv Adrian Tipa.

Luptatorii suceveni vor reveni pe saltea la mijlocul lunii iulie, cu ocazia finalei Campionatului National de seniori.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM Suceava, pe primul loc la naționale"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*