CSM Suceava – Niro: 3-1

Csm Suceava si-a trecut in cont a doua victorie consecutiva de la startul actualului sezon al Diviziei A2 la volei masculin, dupa ce s-a impus ieri, in sala Unirea, cu scorul de 3-1, in fata celor de la Niro Guard Bucuresti.

Trupa antrenata de Victor Pancu a intrat cu greu in meci, iar pana sa se dezmeticeasca, oaspetii aveau deja un avans de sapte puncte. Chiar daca si-au revenit treptat si s-au apropiat la un moment dat la doua lungimi de adversar, gazdele au gafat pe finalul setului inaugural, castigat in cele de urma de bucuresteni cu scorul de 25-21. Sucevenii au restabilit egalitatea la seturi odata cu actul secund, adjudecat de “alb-albastrii” la o diferenta de trei puncte, scor 25-22. Aflati pe val, Sasu si compania au defilat in setul trei, in care s-au impus la un ecart mai mult decat confortabil, scor 25-11. Niro nu a predat insa armele si a inceput perfect setul patru, reusind sa conduca aproape in permanenta la o diferenta de trei puncte pana la scorul de 16-13. Gazdele au avut apoi o serie buna si au trecut in avantaj la scorul de 20-17, dar vizitatorii au egalat prompt situatia si cele doua formatii au mers cap la cap pana la scorul de 27-27. Cu un joc foarte bun pe faza de blocaj, voleibalistii sucevenii si-au adjudecat in cele din urma setul cu 30-28, si au inchis intalnirea la 3-1.

In partida de sambata cu Niro, echipa suceveana a mizat pe Sasu, Giurca, Lupu, Pietraru, Grigore, Stefura, Padurariu, Gontariu si Hutuleac, ultimul fiind la primul meci de la revenirea acasa, in tricoul “alb-albastrilor”.

In etapa viitoare de campionat, echipa suceveana se va deplasa sambata pe terenul celor de la Stiinta Bacau.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM Suceava – Niro: 3-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*