CSM Suceava – Juniors Craiova: 3-0

CSM Suceava a luat o prima optiune de calificare in cea de-a doua faza a play-off-ului Diviziei A2 la volei masculin, dupa ce a trecut vineri, in sala Unirea, de CNNT Juniors Craiova, cu scorul de 3-0 (25-12, 25-14 si 25-14).

Trupa antrenata de Victor Pancu a rupt repede echilibrul de pe tabela in primul set, mai exact la scorul de 8-5. Pe fondul a cinci puncte castigate consecutiv, voleibalistii suceveni s-au distantat apoi la 16-7 si au inchis setul prin Lupuleasa, la scorul de 25-12. Scenariul a fost tras la indigo in actul secund, cand Sasu a deschis o serie de zece puncte consecutive incheiata la scorul 16-4. Oaspetii au redus din diferenta pe finalul setului, incheiat cu 25-14 pentru CSM. In setul trei, pe fondul schimbarilor din echipa suceveana, craiovenii au tinut ritmul pana la scorul de 6-6. Echilibrul s-a rupt gratie serviciilor lui Giurca, gazdele castigand setul cu 25-14 si intalnirea cu 3-0.

Victor Pancu a mizat pe urmatorii jucatori: Orasanu, Sasu, Hutuleac, Giurca, Petraru, Lupuleasa, Mihut, Butnaru, Buhu si Verciuc. Alexandru Rata a lipsit motivat, tanarul voleibalist fiind in cantonament cu nationala de juniori la Dej.

CSM Suceava si CNNT Craiova se reintalnesc sambata, de la ora 11.00, tot in sala Unirea, iar o eventuala victorie a gazdelor ar fi sinonima cu calificarea.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *