CSM Suceava – Dacia: 3-0

Csm Suceava continua sa defileze in cursa pentru calificarea in play-off-ul campionatului Diviziei A2 la volei masculin. Echipa antrenata de Victor Pancu a inregistrat cea de-a saptea victorie consecutiva din aceasta toamna, dupa ce s-a impus ieri, cu scorul de 3-0 (25-14, 25-18, 25-21), in fata celor de la Dacia Buzau, intr-un meci desfasurat in sala Unirea si care a contat pentru prima etapa din cadrul returului sezonului regulat.

Ma asteptam la o replica ceva mai darza din partea oaspetilor, dar acestia ne-au pus probleme doar in setul 3, in debutul caruia au condus si la trei puncte. Pana la urma, am obtinut insa o victorie scontata, la capatul unui meci in care baietii s-au mobilizat foarte bine si am reusit sa rulez intreg lotul de jucatori”, a declarat antrenorul sucevean Victor Pancu, dupa victoria de ieri cu Dacia Buzau.

Ramasa pe primul loc in clasamentul seriei, cu maximum de puncte dupa primele opt etape ale sezonului regulat, trupa lui Victor Pancu se va deplasa, sambata viitoare, pe terenul celor de la Css Steaua 3 Bucuresti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM Suceava – Dacia: 3-0"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*