CSM Suceava – CSU Galati

Voleibaliştii suceveni sunt foarte aproape de calificarea la turneul de promovare. Pentru a realiza acest lucru, CSM Suceava trebuie să câştige două din trei meciuri pe care urmează să le susţină contra echipei CSU Galaţi.

Cele două formaţii care vor reprezenta Seria Est la turneul de promovare, se vor stabili în urma confruntărilor dintre CSM Suceava şi CSU Galaţi, respectiv Ştiinţa Bacău şi CSM Bucureşti. Jucătorii pregătiţi de Victor Pancu au învins gălăţenii de fiecare dată în sezonul regulat, reuşind să se impună atât pe teren propriu cât şi în deplasare. În condiţiile în care adversarii de sâmbătă nu s-au mai întărit în această iarnă, sucevenii pleacă şi de data aceasta cu prima şansă. Antrenorul Victor Pancu este însă rezervat şi spune că elevii săi vor trata meciul cu maximă seriozitate.

“Noi consideram Galatiul un adversar dificil, niciun joc nu seamana cu altul. Chiar daca i-am batut si acasa si la Galati nu ne mai gandim la acele rezultate. Nu ne vom culca pe o ureche, ci vom trata serios toate meciurile cu ei”, a declarat antrenorul Victor Pancu.

Meciul dintre CSM Suceava şi CSU Galaţi va avea loc la sala Unirea, sâmbătă de la ora 11:00. Peste o săptamână cele două echipe se vor întâlni la malul Dunării, iar în cazul egalităţii, jocul decisiv va avea loc la Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM Suceava – CSU Galati"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*