CSM Suceava a suferit cea mai drastică înfrângere de la debutul în Liga Națională: 0-137 cu SCM Timișoara

CSM Bucovina Suceava a suferit cea mai drastică înfrângere de la debutul în noul format al Ligii Naționale la rugby, după ce a pierdut sâmbătă, pe terenul Unirea, în fața celor de la SCM Timișoara, cu scorul de 0-137 (0-80), într-un meci contând pentru ultima etapă a sezonului regular.

Deținătoare a Cupei României, gruparea bănățeană a marcat 35 de puncte prin suceveanul Alin Conache, care și-a trecut în cont un eseu și 15 transformări.

Într-un alt meci din ultima rundă, transmis în direct de TVR, RC Gura Humorului a cedat pe stadionul “Tineretului”, în fața Universității Cluj, cu scorul de 16-55 (6-33). Gruparea humoreana a marcat un eseu din Doru Marian Morosan, restul punctelor fiind aduse de Ciprian Nichitean, dintr-o transformare si trei lovituri de pedeapsa.

Echipa condusă de Andrei Varvaroi va reveni în fața suporterilor luni, de la ora 13.00, pentru partida restantă cu SCM Timișoara.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM Suceava a suferit cea mai drastică înfrângere de la debutul în Liga Națională: 0-137 cu SCM Timișoara"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*