CSM Suceava a obținut șase puncte în primul turneu

CSM Suceava a debutat la sfârșitul săptămânii trecute în noua ediție de campionat a Diviziei A2 la volei masculin.

În primul turneu din sezonul regular al Seriei de Est, desfășurat la Bacău, echipa antrenată de Tudor Orășanu a înregistrat două victorii și o înfrângere: 3-0 cu CSM Râmnicu Sărat, 3-0 cu gazdele de la Ştiința Bacău, respectiv 0-3 cu Tomis Constanța.

Meciul cu Râmnicu Sărat a fost mai încâlcit, dar în cele din urmă tinerii noștrii jucători și-au demonstrat valoarea. În cel de-al doilea joc, gazdele nu ne-au putut face față, chiar dacă au avut de partea lor publicul băcăuan. În ultima partidă, deși am întâlnit cea mai bună echipă din serie, le-am ținut piept un set și jumătate celor de la Tomis Constanța. Sunt fost foarte mulțumit de modul în care s-au comportat jucătorii noștrii, în special tinerii fălticeneni Ciubotariu și Hortopeanu, dar și mezinul Ioan Verciuc, care a evoluat într-un meci de seniori la doar 13 ani și 9 luni”, a precizat antrenorul Tudor Orășanu, care a mulțumit Primăriei și Consiliului Local Suceava pentru sprijinul acordat echipei de volei.

CSM Suceava s-a bazat pe următorii jucătorii: Marius Gontariu, Andrei Sasu, Vlad Ştreangă, Alexandru Roman, Cosmin Boghian, Denis Croitor, Andrei Curic, Răzvan Dănilă, Victor Asmarandei, Cezar Ciubotariu, Sabin Hortopeanu și Ioan Verciuc.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *