CSM Sighișoara – CSU Suceava, duminică, ora 17.30, în direct pe Pro Arena

CSU Suceava joacă duminică, de la ora 17.30, în direct pe PRO Arena, pe terenul nou-promovatei CSM Sighișoara, într-un meci din cadrul etapei a VII-a a Ligii Naționale la handbal masculin.

Universitarii au astfel șansa să bifeze prima victorie în deplasare de la startul actualului sezon. “Mergem doar cu gândul la victorie. Sunt în joc trei puncte capitale pentru noi în încercarea de a evita barajul. Întâlnim o echipă competitivă, care poate bate aproape pe oricine din a doua jumătate a clasamentului”, a declarat interul Alex Dascălu.

Ne așteaptă un meci o echipă extrem de artăgoasă, într-o sală plină. Sperăm însă ca atmosfera să ne dea aripi și nouă, iar la final să ieșim victorioși” a spus portarul Darius Makaria.

Fără o victorie la Sighișoara, rezultatele pozitive de până acum s-ar anula. Am greșit în primele două etape, astfel că aceste trei puncte sunt extrem de importante”, a adăugat antrenorul Bogdan Şoldănescu.

Programul etapei a VII-a:

Dinamo București – Steaua București

CSM Constanța – CSM Focșani

HC Buzău – Politehnica Timișoara

CSM Sighișoara – CSU Suceava

Potaissa Turda – Universitatea Cluj

CSM Vaslui – CSM Bacău

CSM București – Minaur Baia Mare

La finalul sezonului, ultimele două clasate vor retrograda direct în Divizia A, în timp ce ocupantele locurilor 11 și 12 vor juca la baraj.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close