CSM – RC Bârlad, primul meci

Sase saptamani. Atat mai au de asteptat rugbistii suceveni pana sa intre in focul meciurilor oficiale din Divizia Nationala. Revenita la pregatiri inca din ianuarie, trupa lui Constantin Vlad s-a antrenat in ultimele zile in sala de atletism a complexului Areni, urmand ca, odata cu incalzirea vremii, sa se intoarca la Unirea.

De saptamana viitoare, ne reluam antrenamentele in aer liber, pe care am fost nevoiti sa le abandonam din cauza gerului din ultima perioada. Daca pana acum ne-am pregatit doar in localitate, sper ca la sfarsitul lunii martie sa putem efectua si un cantonament montan”, a declarat antrenorul Constantin Vlad, care a tinut sa multumeasca municipalitatii pentru bugetul alocat echipei locale de rugby, Csm Bucovina urmand sa primeasca in acest an suma de 150.000 de lei, triplu fata de anul trecut.

In perspectiva noului sezon, divizionara secunda Csm Bucovina si-a completat lotul cu Daniel Ghivnici si Dantes Balanuca, doi juniori promovati de la Lps Suceava. “Mi-as dori sa ne batem la promovare in acest sezon, dar valoarea si lipsa de experienta a lotului de jucatori ma indeamna sa fiu realist in privinta sanselor noastre. Sper ca jucatorii sa ma contrazica. Important este sa avem stabilitate in cadrul lotului si o sa vina si vremea cand vom reveni in prima liga”, a mai spus antrenorul Constantin Vlad.

In noua editie de campionat, Csm Bucovina va infrunta formatiile Rc Barlad, Stejarul Buzau, Cso Pantelimon Bucuresti, Csm Arad si Stiinta Petrosani. Conform calendarului competitional stabilit de federatie, in runda inaugurala, programata pe 7 aprilie, trupa lui Constantin Vlad va primi, la Unirea, vizita gruparii RC Barlad.

In alta ordine de idei, unul dintre componentii echipei locale de rugby, aripa Alexandru Macovei se afla in aceste zile la Snagov, intr-un stagiu de pregatire alaturi de lotul national de tineret a Romaniei. In cazul in care va fi selectionat, tanarul rugbist sucevean va merge cu nationala la un puternic turneu in Canada.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM – RC Bârlad, primul meci"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*