Primul meci din play-out

Bucovina Suceava incepe play-out-ul Diviziei Nationale de rugby pe teren propriu, echipa lui Constantin Vlad urmand sa primeasca maine, de la orele 10.00, pe terenul “Unirea”, vizita celor de la CSU Arad. Rugbistii suceveni au intrat in play-out cu toate cele 22 de puncte acumulate in sezonul regulat, astfel ca nu mai au absolut nicio grija in privinta retrogradarii. Asta nu-i impedica insa sa-si propuna victoria in meciul de maine cu Aradul.

S-ar fi putut mai mult, o calificare in play-off, dar am avut multe fluctuatii de jucatori in cadrul lotului, iar bugetul nu ne-a permis sa facem o pregatire competitionala asa cum trebuie. Acum, ne dorim sa castigam meciul cu Aradul pentru a fi siguri ca terminam pe locul 5 la general. Singurul dezavantaj al nostru la aceasta partida este acela ca, in timp ce Aradul a avut continuitate in jocuri, noi disputam primul meci dupa o pauza competitionala de aproape o luna de zile. Sper insa sa prestam un joc de calitate, sa multumim spectatorii si pe cei care investesc in noi, Primaria si Consiliul Local, carora vreau sa le multumesc pe aceasta cale”, a declarat antrenorul sucevean Constantin Vlad.

Tehnicianul sucevean a precizat ca are si cateva noutati in cadrul lotului, este vorba de Lucian Oanea, Alex Croitoru, Ioan Florea, Ciprian Codrean si Mihai Oanea.

In sezonul regulat, CSM Bucovina si CSU Arad si-au impartit victoriile, fiecare castigand meciul de pe teren propriu. A fost 21-17 la Suceava si 22-19 la Arad.

Clasament play-out: 1.  Bucovina 22p (12j), 2. Arad 20p (13j), 3. Galati 7p (13j).

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *