CSM Ploiești – CSU: 29-24

Universitatea si-a compromis in mare parte sansele de calificare in cupelor europene, dupa ce a cedat azi, cu scorul de 24-29, pe terenul formatiei Csm Ploiesti, intr-un meci contand pentru etapa a 25-a.

Desi a plecat in fieful prahovenilor cu ganduri de victorie, trupa lui Leonard Bibirig a inceput prost intalnirea, gazdele reusind sa conduca dupa primele zece minute la o diferenta de trei goluri, scor 4-1. In ciuda interventiilor bune avute de Selaru, “studentii” au continuat sa sufere la finalizare, astfel ca ploiestenii si-a marit avansul la jumatatea primei reprize, scor 7-2, moment in care banca tehnica suceveana a solicitat time-out. Miscarea tactica a oaspetilor nu a avut efect imediat, in conditiile in care prahovenii si-au pastrat ecartul pana in minutul 20, cand tabela indica 10-5. Universitatea si-a reglat tirul pe finalul partii intai, iar in urma unei sarje de cinci goluri consecutive a preluat pentru prima oara conducerea in minutul 28, cand Amihaesi a punctat pentru scorul de 11-12. Gazdele au replicat insa in ultimele doua minute dinaintea pauzei, intrand la cabine in avantaj, scor 14-13.

Echilibru s-a pastrat in prima decada a partii secunde, cand cele doua formatii au mers umar la umar pana la scorul de 19-18. In ciuda golurilor marcate de Gavriloaia si Acatrinei, echipa suceveana a pierdut contactul cu adversarul spre jumatatea reprizei, cand ploiestenii s-au desprins din nou la trei lungimi, scor 23-20. Amenintate de spectrul retrogradarii, gazdele aveau sa transeze soarta celor doua puncte in urmatoarele zece minute, cand s-au distantat la sase goluri, scor 28-22. Ultimele atacuri l-au scos in evidenta pe Tutu, care si-a trecut in cont patru reusite in partea a doua si a inchis tabela la scorul de 29-24 in favoarea celor de la Csm Ploiesti, un rezultat care salveaza gazdele de la retrogradare si scoate practic echipa suceveana din calculele pentru calificarea in cupele europene.

Csu Suceava: Selaru, Andrei – Gavriloaia (5 goluri), Acatrinei (5), Tutu (4), Amihaesi (3), Mitrea (2), Soldanescu (1), Cantec (1), Chirut (1), Bursuc (1), Rosu (1), Schroeder, Besarab, Petrea.

Csm Ploiesti: Druţu, Dumitru – Zamfir (12 goluri), Constantinescu (6 goluri), Botezatu (4 goluri), Roua (4 goluri), Dimache (2 goluri), Mihoci (1 gol). Antrenor: Lucian Nicolae.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *