CSM Ploieşti – CSU II: 41-29

CSU II Suceava a suferit a doua infrangere de la startul returului Diviziei A la handbal masculin, dupa ce fost surclasata marti, cu scorul de 29-41, pe terenul liderului seriei de est, CSM Ploiesti.

Plecata in Prahova cu doar 12 jucatori, trupa antrenata de Iulian Dugan a condus in doua randuri in debutul intalnirii, cu 1-0 si 2-1, dar ploiestenii au rasturnat repede scorul, iar pana in minutul 9 au luat un avans de cinci goluri, 8-3. Dupa alte zece minute cu goluri in ambele porti, gazdele au apasat pe acceleratie si au rotunjit scorul la 20-10 in minutul 26. În ultimele doua minute ale primei parti, Suceava a înscris de trei ori si a reusit sa intre la pauza cu deficit de opt goluri, 22-14. Cu o aparare mult mai agresiva în debutul reprizei secunde, CSM Ploiesti si-au marit avantajul pâna la 14 goluri, tabela de marcaj din sala Olimpia indicând 29-15 in minutul 42. Ecartul s-a pastrat pana la 32-18, dupa care prahovenii s-au relaxat, fapt ce le-a permis sucevenilor sa marcheze cateva goluri usoare pe contraatac si sa refaca diferenta de opt goluri de la pauza, 33-25. Finalul l-a scos la rampa pe prahoveanul Zamfir, care a punctat de cinci ori in ultimele sapte minute. CSM Ploiesti – CSU II Suceava s-a terminat 41-29 si, cu 15 victorii din 15 posibile, trupa lui Dragos Dobrescu e tot mai aproape de revenirea in Liga Nationala.

CSU II Suceava: Duman – Olariu (7 goluri), Aldica (6 goluri), Todica (5 goluri), Marmeliuc (4 goluri), Alexa (3 goluri), Enescu (2 goluri), Martunesc (1 gol), Preda (1 gol), Anghel, Turcu si Scorobohaci. Antrenor: Iulian Dugan.

CS Vicov Bucovina a stat in runda programata la mijocul acestei saptamani.

In urmatoarea etapa din retur, CSU II Suceava primeste sambata, cu incepere de la ora 11.00, in sala LPS, vizita formatiei Cimentul Bicaz. Tot sambata, de la ora 15.00, CS Vicov Bucovina joaca pe teren propriu impotriva gruparii Politehnica Iasi.

Foto: csmploiesti.ro

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM Ploieşti – CSU II: 41-29"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*