CSM Focșani – Șomuz Fălticeni: 2-2

Şomuz Fălticeni a fost la câteva secunde de a pleca cu trei puncte mari din Vrancea, trupa lui Daniel Stoica fiind egalată la 2-2, în minutul 90+4 al meciului disputat sâmbătă, la Focșani.

Gruparea vrânceană a deschis scorul în minutul 36, când Panaite l-a învins pe Cătălin Pascal cu o lovitură puternică de cap din centrul careului. Replica oaspeților a venit la timp, Andrei Mateiciuc egalând chiar înainte de pauză, tot cu capul, dintr-o centrare a lui Chiseliță. Scăpată fără gol primit la câteva ocazii bune ale gazdelor, formația fălticeneană a trecut în avantaj în minutul 76, când nou-intratul Julei a plecat cu mingea la picior de la mijlocul terenului, a făcut slalom printre apărătorii focșăneni și a înscris cu un șut în diagonală de la 20 de metri. Şomuz a plecat însă cu singur punct de pe stadionul Milcovul, gazdele egalând în minutul 90+4, din penalty, prin C. Petre.

Şomuz Fălticeni: C. Pascal – Mateiciuc, Ailenei, Toukam, Thcassem, Afalna, Njindja, Marinescu, Zamă, Chiseliță, Iorga. Antrenor: Daniel Stoica. Au mai intrat: Julei, Song, Negură și Baciu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM Focșani – Șomuz Fălticeni: 2-2"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*