CSM Focşani – Sporting: 3-1

Sporting Suceava a suferit prima înfrângerea din mandatul lui Ovidiu Murariu, după ce a pierdut, cu scorul de 1-3, pe terenul formaţiei Csm Focşani. Aflată într-o mare foame de puncte, având o serie de zece jocuri consecutive fără victorie înaintea confruntării de vineri, gruparea vrânceana a deschis scorul la jumătatea primei reprize, când Milea a scăpat la limita offside-ului şi înscris cu un şut plasat pe lângă portarul Turiţă. Oaspeţii au replicat peste numai şase minute, când Alex Buziuc a urmărit o degajare a coechipierilor şi şi-a trecut în cont a 9-a reuşita stagională în tricoul “alb-verzilor”, restabilind egalitatea cu un şut din alergare.

Deşi aveau înaintea rundei cel mai slab atac din serie, focşănenii au revenit în avantaj la zece minute după pauză, când Toader a înscris de lângă bară în urma unui atac prelungit la poarta suceveană. De partea cealaltă, Sporting a irosit nu mai puţin de opt şanse clare de gol în repriza secundă, prin Liutec, Negru, Azaharioaiei şi Prichici, ratări care aveau să se răzbune cu un sfert de ora înainte de final, când Milea a reuşit dubla şi a închis tabela la 3-1 în pentru vranceni, aflati la cea de-a două victorie din aceasta toamna.

Sporting Suceava: Turiţă – Dutciuc, Breniuc, Guriţă, Pantea – Azaharioaie, Apetri, Căinari, Liutec – Negru, Buziuc. Antrenori: Ovidiu Murariu şi Bogdan Grosu. Au mai intrat: Prichici, Gâscă, Arotăriţei şI Plăcintă.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM Focşani – Sporting: 3-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*