CSM Făgăraș – CSU Suceava: 30-27

CSU Suceava a ajuns pe penultimul loc in Liga Zimbrilor la handbal masculin, dupa ce a pierdut vineri seara, pe terenul celor de la CSM Fagaras, cu scorul de 27-30 (11-13), intr-un meci contand pentru etapa a X-a a sezonului regulat.

Plecata in Ardeal fara patru jucatori, Soldanescu, Polocoser, Burlacu si portarul Cristi Tcaciuc, gruparea suceveana s-a vazut condusa dupa prima repriza la o diferenta de doua goluri, scor 11-13. Universitarii au egalat situatia in minutul 42, la 17-17, dar au cedat fizic pe final. Pe fondul golurile marcate de Florin Acatrinei, care a punctat de 12 ori in poarta fostei sale formatii, gazdele s-au desprins decisiv in ultimele zece minute de joc, in care au dus scorul de la 23-21 la 27-21. CSM Fagaras – CSU Suceava s-a terminat 30-27, iar trupa lui Adi Chirut sufera a saptea infrangere in zece etape.

CSU Suceava: Duman, Bobeica – Ciubotariu (9 goluri), Tirzioru (4), Petrea (4), Olariu (3), Sipka (2), Costea (1), Alexa (1), Baican (1), Sandu (1) si Potera (1).

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *