CSM, fabrica de campioni

CSM Suceava s-a intors cu doua medalii de aur de la Campionatul National individual de lupte greco-romane pentru copii II (13 ani), a carui etapa finala a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute la Targoviste. Ioan Balan a devenit campion national la categoria 38 de kilograme dupa ce a invins in ultimul act un adversar din Campulung Muscel, dupa o lupta extrem de echilibrata, castigata in final de sportivul pregatit de antrenorul Daniel Ciubotariu cu scorul de 6-4.

Al doilea titlu national pentru CSM Suceava a fost adus de Alexandru Georgita. Intrat pe saltea la categoria 85 de kilograme, luptatorul antrenat de Andrei Bolohan a avut un meci mai greu in semifinale, unde si-a masurat fortele cu un adversar din Botosani. Iesit invingator din penultimul act, Alexandru Georgita a castigat la pas finala, unde a trecut cu scorul de 8-0 de un sportiv din Caransebes.

Luptatorii de la CSM Suceava vor reveni pe saltea la sfarsitul acestei saptamani, urmand sa se deplaseze la Radauti pentru etapa zonala a Nationalelor pentru copii I.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM, fabrica de campioni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*