CSM, eliminată din Cupa României

Csm Bucovina a ratat calificarea in optimile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce a fost invinsa, ieri, cu scorul de 24-30, pe terenul formatiei Arsenal Targoviste, intr-un meci contand pentru faza inaugurala a competitiei.

Echipa antrenata de Constantin Vlad a inceput bine jocul. Reusind sa conduca la jumatatea primei reprize cu scorul de 7-6, gratie unui eseu marcat de Bujoreanu si transformat de Brateanu. Oaspetii au mai culcat o data balonul in terenul de tinta advers prin Stefancu, a carui eseu a fost transformat de acelasi Brateanu si pauza consemna un avantaj minim de partea rugbistilor suceveni, scor 14-13. Echilibrul dintre cele doua formatii s-a mentinut si in debutul partii secunde, cand fiecare tabara a mai bifat cate un eseu, gazdele prin Andrii, in vreme ce oaspetii au punctat prin Palamariu si transformarea lui Brateanu, astfel ca, in minutul 50, Csm Bucovina Suceava conducea in Cetatea Chindiei cu scorul de 21-20. Soarta jocului avea sa se joace in ultimul minut, cand arbitrul intalnirii a dictat un eseu de penalizare pentru gazde, Nita a transformat de pe con si a calificat formatia targovisteana in optimile Cupei Romaniei, dupa 30-24 in favoarea gazdelor la scorul final.

Csm Bucovina Suceava a jucat in formula: Zup, Albu, Bujoreanu, Turcanu, Rusu, Coca, Constantineanu, Brateanu, Nastiuc, Oprea, Chitan, Codreanu, Macovei, Stefancu, Palimariu. Antrenor: Constantin Vlad.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM, eliminată din Cupa României"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*