CSM Dorna, aur naţional la semimaraton

CSM Dorna Vatra Dornei s-a intors cu trei medalii de la Campionatul National de semimaraton ce s-a desfasurat duminica trecuta la Craiova, pe o distanta de peste 21 de kilometri. Gabriel Bularda a cucerit argintul la categoria juniori, dupa ce a trecut linia de sosire cu timpul de o ora, 16 minute si 39 de secunde, la doua minute in urma primului clasat. Gratie rezultatului inregistrat de Gabriel Bularda, dar si a punctelor aduse de Grigore Iacob (locul 5) si Alexandru Miron (locul 8), CSM Dorna Vatra Dornei a castigat titlul national pe echipe la categoria juniori si medalia de bronz la categoria tineret.

Sunt foarte bucures pentru aceste trei medalii. Inaintea competitiei eram increzator ca putem castiga titlul national cu echipa. As vrea sa le multumesc pe aceasta cale celor care stau in spatele muncii noastre si ne finanteaza: Primaria Municipiului Vatra Dornei si firmei Romanel Vatra Dornei”, a declarat antrenorul atletilor dorneni, Cristian Prasneac.

La competitia de la Craiova a fost prezent si Catalin Tocila, sportivul pregatit de Toader Flamand la LPS Suceava ocupand locul 6 la categoria juniori.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *