CSM Călăraşi – CSU: 27-22

CSU Suceava a pierdut cel de-al doilea meci disputat in cadrul turneului de la Calarasi, competitie amicala dotata cu Cupa “Unirea”. Echipa antrenata de Razvan Bernicu a pierdut astazi, cu scorul de 22-27, in fata gazdelor de la CSM Calarasi.

“Studentii” au intrat bine in meci, iar in primele sapte minute de la fluierul de start au condus de patru ori pe tabela de marcaj, asta pana la scorul de 4-3. Au urmat insa apoi zece minute in care titularul din poarta gazdelor, nimeni altul decat fostul universitar Iulian Andrei, a fost de neinvins, iar drept urmare calarasenii au luat un avans considerabil de sase reusite, scor 10-4. Oaspetii au replicat printr-o dubla semnata de Eros, dar a fost doar o reactie de moment, in conditiile in care, adversarii si-au marit avantajul la sapte goluri in minutul 27, la 14-7. Pe finalul reprizei, trupa lui Razvan Bernicu a incercat sa echilibreze ostilitatile, dar echipa gazda a intrat totusi la cabine cu avans de sase lungimi. Scorul pauzei? 16-10.

Handbalistii suceveni au iesit ceva mai decisi de la vestiare, iar pe fondul interventiilor avute intre buturi de nou-intratul Vasile Tcaciuc, s-au apropiat la patru goluri in minutul 40, cand Ciubotariu puncta de pe extrema pentru scorul de 18-14. Oaspetii n-au gasit insa forta sa reintre in calculele victoriei in fata unui adversar cu mult peste nivelul diviziei secunde. Calarasenii au dus scorul 22-16 la jumatatea reprizei secunde, au facut apoi si spectacol modificand tabela la 22-15 cu o “aeriana”, pentru ca in in cele din urma sa se impuna la cinci goluri: 27-22.

CSU Suceava: Spiridon, V. Tcaciuc – Ciubotariu (5 goluri), Sandu (4 goluri), Eros (3 goluri), Burlacu (3 goluri), Negruseri (2 goluri), Petrea (2 goluri), Tarzioru (2 goluri), Dumitras (1), Bahan, Letu, I. Tcaciuc si Olariu. Antrenor: Razvan Bernicu.

De partea cealalta, pe langa portarul Iulian Andrei, pentru formatia calaraseana au mai evoluat alti doi suceveni: Razvan Gavriloaia (3 goluri) si de Adi Mitrea (un gol).

In ultima zi de la Cupa Unirea, echipa suceveana va infrunta sambata dimineata, cu incepere de la ora 10.30, in direct la Digi Sport 1, vicecampioana Stiinta Bacau.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM Călăraşi – CSU: 27-22"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*