CSM Bucovina – U Cluj: 9-66

CSM Bucovina Suceava a pierdut fara drept de apel, scor 9-66, meciul disputat astazi, pe terenul Unirea, in fata prim-divizionarei Universitatea Cluj, in etapa a III-a a Cupei Romaniei – zona Moldova.

Intalnirea a curs intr-un singur sens, spre buturile sucevene, ardelenii avand parte de un debut fulminant, cu trei eseuri transformate in primele sase minute de joc. Mai mult, pana la jumatatea primei reprize, formatia clujeana a mai culcat in alte trei randuri balonul in terenul de tinta advers, ducand scorul la 42-0. De partea cealalta, cu multi absenti in cadrul lotului, trupa antrenata de Constantin Vlad a marcat primele sale puncte abia in minutul 26, dintr-o lovitura de pedeapsa semnata de Dumitru Stefaroi. Pana la pauza insa, oaspetii au mai reusit doua eseuri, terminand primele 40 de minute de joc cu un avantaj de 54-3. In repriza secunda, rugbistii suceveni au echilibrat raportul de forte. Au mai inscris sase puncte prin acelasi D. Stefaroi, in vreme ce ardelenii si-au mai trecut in cont alte doua eseuri, dintre care unul transformat. S-a terminat 66-9 pentru U Cluj.

Ma asteptam la o infrangere, dar la o diferenta mai mica. Am inceput timorati intalnirea si am comis foarte multe greseli in prima repriza. In schimb, repriza a doua a fost ceva mai echilibrata. Ne-au si lipsit multi jucatori, fie accidentati, fie cu probleme profesionale. Am incercat sa facem fata cu lotul pe care l-am avut la dispozitie, dar s-a vazut ca U Cluj o echipa profesionista, care nu intamplator pe final de campionat a invins chiar Steaua. Cu Iasul, probabil o sa am tot lotul la dispozitie si poate obtinem victoria”, a declarat Constantin Vlad.

In urmatorul meci din Cupa Romaniei – zona Moldova, echipa suceveana primeste sambata, de la ora 13.00, pe terenul Unirea, replica celor de la Politehnica Iasi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM Bucovina – U Cluj: 9-66"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*