CSM Bucovina Suceava a urcat pe locul 3 în play-out

CSM Bucovina Suceava a reusit prima victorie de la reluarea Ligii Nationale de rugby, dupa ce s-a impus duminica, pe terenul celor de la CSU Alba Iulia, cu scorul de 34-12, intr-un meci din etapa a II-a a play-out-tului.

Gruparea suceveana a cucerit inclusiv bonusul ofensiv gratie punctelor marcate de Lucian Preutescu, Andrei Custrin, Marcel Cretuleac, Razvan Bratianu si Gabriel Tautianu – fiecare cu cate un eseu, Sabin Cretu – o transformare si un drop gol si Alexandru Muraru – doua transformari.

Intr-un alt meci disputat duminica, RC Gura Humorului a cedat pe terenul celor de la CS Navodari, cu un spectaculos 29-42.

Echipa condusa de Andrei Varvaroi a punctat prin Mihai Hodeniuc, debutantul Marian Popescu, Marian Morosan, Ioan Antonesi, Ciprian Nichitean – fiecare cu câte un eseu, Mihai Daraban – o transformare si Ciprian Nichitean – o transformare.

In runda a II-a din play-out s-au mai inregistrat urmatoarele rezultate: RC Barlad – Politehnica Iasi 19-16 si CSM Galati – Stiinta Petrosani 10-33.

Etapa viitoare programeaza sambata partidele CSM Bucovina Suceava – CS Navodari si RC Gura Humorului – RC Barlad.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *