FOTO | Bucovina Suceava a obținut prima victorie în actuala ediție a DNS

CSM Bucovina Suceava a obținut prima victorie în actuala ediție a Diviziei Naționale la rugby, după ce a câștigat sâmbătă, pe terenul Unirea, în fața formației Sportul Studențesc, cu scorul de 38-18 (14-6), într-un meci contând pentru etapa a VII-a.

Echipa antrenată de Marcel Crețuleac a reușit cinci eseuri prin Lucian Godroman (două), Gabriel Plăcintă, Adrian Borș și Andrei Manole, restul punctele fiind marcate de pe con de Cristi Bilauca – trei transformări și o lovitură de pedeapsă și același Lucian Godroman – două transformări, acesta din urmă fiind desemnat la final și omul meciului.

CSM Bucovina: Tăutianu, Brătianu, Clim, Preutescu (cpt.), Chirilă, Donisă, Macovei, Plăcintă, Crețuleac, Manole, Bilauca, Borș, Muraru, Hostiuc, Godorman. Rezerve: Duțu, Simion, Pintea, Albu, Lahman și Balan.

Meciul din aceiași etapă dintre RC Gura Humorului și Politehnica Iași a fost amânat pentru 30 iunie, la solicitării grupării din Copou.

Runda următoare programează sâmbăta și duminica viitoare partidele RC Bârlad – RC Gura Humorului, respectiv Politehnica Iași – CSM Bucovina Suceava.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *