CSM Bucovina – Stejarul Buzău: 19-20

rugby bucovina

CSM Bucovina Suceava a suferit a patra înfrângere consecutivă de la reluarea Diviziei Naţionale de rugby, după ce a pierdut sâmbătă, pe terenul Unirea, cu scorul de 19-20, în faţa celor de la Stejarul Buzău.

Echipa antrenată de Constantin Vlad a dominat autoritar prima repriză, dar a reuşit să culce doar de două ori balonul în terenul de ţintă advers prin Albu şi Bursuc, eseul ultimului fiind transformat de Creţuleac pentru 12-3 la pauză. Până la jumătatea primei reprize, buzoienii au preluat conducerea la 13-12, dar sucevenii au avut forţa să revină în avantaj la 19-13 printr-un eseu semnat de Preutescu şi transformat de acelaşi Creţuleac. Buzoienii au plecat însă cu patru puncte de pe terenul Unirea, reuşind să obţină victoria la ultima fază a meciului, graţie unui eseu, transformat dintr-un unghi aproape imposibil. CSM Bucovina – Stejarul s-a terminat 19-20, iar trupa lui Constantin Vlad s-a ales doar cu bonusul defensiv din acest meci.

“E o înfrângere neprevăzută, pentru că am dominat autoritar prima repriză, dar din păcate ne-am jucat cu ocaziile în preajma terenului de ţintă advers. Trebuia să ne asigurăm o victorie cu bonus până la pauză. În repriza secundă a apărut neprevăzutul, au ieşit doi jucători accidentaţi, am avut o eliminare, nu am arătat un joc colectiv şi buzoienii ne-au surprins în minutele de prelungire. Am pierdut un meci, care, după cum au decurs ostilităţile pe teren, nu trebuia să-l pierdem niciodată”, a declarat antrenorul sucevean Constantin Vlad.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM Bucovina – Stejarul Buzău: 19-20"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*