CSM Bucovina – Galaţi: 21-15

rugby CSM Bucovina RCM Galati Stefaroi Stefan

Rugbyştii suceveni le-au oferit o victorie suporterilor la revenirea pe stadionul “Unirea”. În cadrul etapei a 3-a din Divizia Naţională, CSM Bucovina a câştigat cu scorul de 21-15 (13-8) meciul susţinut în compania celor de la RCM Galaţi.

Oaspeţii au avut şansa deschiderii scorului, dar au ratat două lovituri de pedeapsă din poziţii favorabile. A transformat în schimb Octavian Scolobiuc, iar gazdele conduceau în minutul 10 cu scorul de 3-0.

rugby CSM Bucovina RCM Galati Tepsanu

Formaţia antrenată de Constantin Vlad şi-a majorat avansul după un sfert de oră, printr-un eseu al lui Tepşanu (foto) transformat de Octavian Scolobiuc. Replica gălăţenilor a venit după doar trei minute, în urma unei acţiuni pe flancul drept, iar în minutul 30 scorul era 10-5. Până la pauză ambele formaţii şi-au mai trecut în cont câte trei puncte. Ştefan Ştefaroi a semnat al doilea eseu al grupării sucevene în minutul 50, după o cursa pornită din propria jumătate de teren. “Tavi” a ratat transformarea, dar s-a revanşat în minutul 74, când a înscris dintr-o lovitură de pedeapsă de la 45 de metri şi a dus scorul la 21-8. RCM Galaţi a forţat pe final şi şi-a adjudecat bonusul defensiv, punctând în minutul 80 pentru 21-15.

Constantin Vlad “Nu a fost chiar un meci de nota 10, dar este o victorie frumoasă, muncită, împotriva unei echipe a Galaţiului formată din mulţi jucători din Republica Moldova. Ne-am întâlnit de foarte multe ori la competiţiile organizate la Chişinău şi la Tiraspol şi mi-a făcut plăcere să îi revăd. Au o echipa bună, nu întâmplător au câştigat la Petroşani şi acasă cu Aradul. Jucătorii noştri s-au mobilizat în această săptămână şi iată că am reuşit să obţinem victoria. Păcat că spre final nu am fost concentrati şi am primit un eseu iar astfel Galaţiul a luat un punct bonus defensiv. Nu-i nimic, mergem mai departe şi sper să avem aceeaşi atitudine şi aceeaşi determinare în următoarele meciuri. Fiind înaintea Sărbătorilor de Paşte, le doresc tuturor sucevenilor sănătate, bucurii, dorinţe îndeplinite şi un Paşte fericit!”, a spus antrenorul Constantin Vlad.

rugby CSM Bucovina RCM Galati Octav ScolobiucAutor a 11 puncte, talonerul gazdelor, Octavian Scolobiuc, a fost desemnat cel mai bun jucător al meciului.

“Transformările pe care le-am reuşit sunt rodul muncii mele. Vin în plus faţă de antrenamentele normale pentru că vreau să ajut echipa cât de mult se poate. Astăzi fost un meci dificil, având în vedere că ei şi-au adus jucători noi. Noi suntem însă o familie. Aşa, cu puţine antrenamente pe care le facem împreună, ne-am adunat cum s-a putut şi am reuşit să-i dovedim”, a declarat Octavian Scolobiuc.

În a patra etapă din Divizia Naţională, CSM Bucovina va juca la sfârşitul săptămânii viitoare pe terenul grupării Stejarul Buzău.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

4 Comentarii la "CSM Bucovina – Galaţi: 21-15"

  1. La următorul meci, sper ca borâții ăia care s-au crezut la fotbal să nu-și mai facă apariția cu înjurăturile fără rost și farmec, completate de cântările lor de copii scăpați de la școala specială.

  2. Bukowina nu i Moldova | 10 aprilie 2015 at 16:05 | Răspunde

    Borât eşti tu prin naştere printr-o asemenea mentalitate şi lipsă de civilizație. Se vede clar că nu o să evolueze vreodată spațiul bukowinean sau românesc cu primate ca tine. Du-te omule in Africa lasă-ne pe noi cei care ne dorim să intrăm în Europa. Sau inscrie-te in psd.. acolo mai găseşti cel puțin 90% la fel de inculți şi plini de sine. Idiotule.. dar nu de Dostoievscky..

  3. Ciudat e faptul că românul este mereu nemulțumit, crezi ca „boratii ăia nu aveau altceva mai bun de făcut? Ei au venit sa susțină echipa,dar cum marea majoritate fiind sămânțari încep sa judece!

  4. Domnilor aici sunteme la rugby, asa ca nu trebuie sa jignim pe nimeni. Tin sa le multumesc tuturor celor din tribune ca au facut galerie, si pe viitor daca cineva face ceva in neconcordanta cu tipul de galerie de rugby sa incercam sa le explicam, doar faptul ca la Rugby noi nu Huiduim adversarul ci ne sutinem favoritii, in rest sper sa vedem cat mai multa lume la teren.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*