CSM Bucovina Rădăuți va efectua cantonamentul de iarnă la Sucevița

Bucovina Radauti va efectua cantonamentul de iarna la Sucevita, stagiul urmand sa aiba loc in perioada 29 ianuarie – 6 februarie. Anuntul a fost facut de antrenorul Daniel Balan, care, alaturi de Dorin Goian, va suna luni dupa-amiaza adunarea pe Municipal. La reunirea lotului de jucatori este asteptat si mijlocasul Tudor Zaremba, care abandonat fotbalul in vara, dupa promovarea echipei radautene in Liga a III-a. “Mai suntem in discutii cu un fundas central de la CSM Pascani si cu un atacant din Liga a II-a. Ne vom axa in continuare pe suceveni”, a precizat antrenorul Daniel Balan.

La revenirea din cantonament, “alb-albastrii” intentioneaza sa dispute cinci-sase meciuri amicale, printre adversarii contactati in acest sens fiind CSM Roman, Sanatatea Darabani, CSM Pascani sau FC Ceahlaul Piatra Neamt.

Oficialii clubului radautean au avut zilele trecute si o intalnire cu primarul Nistor Tatar, “alb-albastrii” primind asigurari ca vor fi sustinuti in continuare de municipalitate. “Am primit asigurari ca vom avea toate conditiile sa ne indeplinim obiectivele. Nu sunt probleme cu banii, suntem cu salariile la zi”, au precizat conducatorii Bucovinei dupa intalnirea cu Nistor Tatar.

CSM Bucovina a incheiat turul de campionat pe locul 7 in clasamentul seriei intai a Ligii a III-a, la doar trei puncte de podium. Gruparea radauteana va disputa primul meci oficial din acest an abia pe 10 martie, in etapa a doua a returului, cand va infrunta, pe teren propriu, liderul seriei, Aerostar Bacau.

COMENTARII:

1 Comentariu la "CSM Bucovina Rădăuți va efectua cantonamentul de iarnă la Sucevița"

  1. Bună dimineață, aș dori să propun cevă fiecare stadion din Suceava în special să fie renovatat. Mai ales cel de Rădăuți este multă treaba, ar fi frumos, succes mai departe campionatul acestă.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*